پليس فتا هرمزگان /کليک دزدي يا « Clickjacking» روش هوشمندانهاي است که هکرها براي ترغيب کاربران به کليک کردن روي آيکن و يا فايلي ويروسي به کار ميگيرند.
،کليک دزدي يا « Clickjacking» روش هوشمندانهاي است که هکرها براي ترغيب کاربران به کليک کردن روي آيکن و يا فايلي ويروسي به کار ميگيرند. در اين روش کاربر بدون اين که بداند ممکن است با يک کليک کردن ساده چه اتفاقات ناگواري براي سيستمش رخ بدهد، در دام هکرها ميافتد.
اين تکنيک به شکلهاي مختلفي ظاهر ميشود؛ به عنوان مثال آگهيهاي تبليغاتي و يا جملاتي مانند «هرگز روي اين فايل کليک نکنيد» که ميتواند هر کاربري از مبتدي گرفته تا پيشرفته را دچار وسوسه براي کليک کردن کند. در اين ترفند امنيتي، ابزارهاي خاصي را براي در امان ماندن از اين آسيب اينترنتي ذکرميکنيم.
1- از کليک روي لينکهاي مشکوک پرهيز کنيد، اين گونه صفحات مخرب اغلب کاربر را به کليک روي لينکهايي ترغيب ميکند که توضيحاتي جذاب دارد.
2- اين فايل مخرب اينترنتي ممکن است در قالب يک ايميل معمولي ارسال شود که لينکي را در خود دارد که به فايل ويدئويي حاوي خبري مهم و يا جالب ميرسد؛ اما شما تنها با کليک روي دکمه اجراي فايل تصويري به صفحه مورد نظر هکر منتقل ميشويد.
3- اگر از مرورگر فايرفاکس استفاده ميکنيد ،پيشنهاد ميکنيم حتما افزونه NoScriptرا که براي وبگردي امن در فايرفاکس در نظر گرفته شده است، نصب کنيد؛ زيرا اين افزونه در مواردي که از اسکريپتهاي مخرب براي کليک دزدي استفاده شده باشد، از حملات ممکن جلوگيري ميکند.
4- پيش از کليک کردن روي لينکي در هر صفحه به بخش «URL» يا همان آدرس اينترنتي آن که با نگه داشتن ماوس روي لينک پديدار ميشود، دقت کنيد؛ اين آدرس يا بايد با آدرس اصلي وبسايت که در نوار آدرس مرورگر است، همخواني داشته باشد و يا با توضيحاتي که براي لينک مورد نظر نوشته شده است. توصيه ما اين است که حتي اگر درصد کمي هم به آدرس لينک شک داشتيد، از کليک روي آن پرهيز کنيد.
مطلب این صفحه را به زبان دلخواه خود ترجمه کنید
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
دوشنبه 25,نوامبر,2024